11.05.2010

 

La Generalitat de Catalunya ha fet entrega el dia 04 de maig de 2010 de la Medalla al Treball President Macià 2010 entre altres a la Sra. Àngels Rosell Simplicio sòcia i membre de la Junta Directiva de la nostra entitat.

 

Aquesta medalla es concedeix a la trajectòria d’aquelles persones, empreses i entitats que, al llarg dels anys, han portat la seva professió o la seva activitat més enllà del que és habitual, fent-ne una manera de viure i de servir a la societat.

 

15.09.2009- Nou Centre Ocupacional

 

En el mes de novembre d’enguany està prevista l’obertura del Centre Ocupacional Can Bertrand, destinat a l’atenció especialitzada i terapèutica de les persones amb discapacitat intel.lectual. Aquest centre tindrà 40 places i oferirà activitats i tallers amb l’objectiu que les persones amb discapacitat assoleixin el màxim d’autonomia personal i rebin el suport especialitzat necessari per a la seva integració social i laboral.

 

15.06.2009- Residencia Mas Lluí

 

A primers del mes de maig d’enguany s’ha obert el Servei d’Acolliment Residencial Mas Lluí. Amb una capacitat de 29 places concertades per l’ICASS,  per a persones amb discapacitat intel·lectual amb necessitat de suport extens i/o generalitzat.

 

 

03.12.2008- Bugaderia Ecomatic

 

En el mes de novembre de 2008 es va inaugurar el centre de  bugaderia Ecomatic ubicat en el carrer de Joan Güell núm. 17-21 a Barcelona. Aquest centre s’engloba dintre del projecte de formació i inserció laboral que desenvolupa l’Acam, destinat a persones amb discapacitat intel·lectual, al igual que el centre de bugaderia situat al carrer Bonavista núm. 13 de Barcelona.

Amb la col·laboració de Fundación Once, Obra Social La Caixa, Fundacode i Fundació Auris 4.